ΑΡΧΙΚΗ

Εμείς

 Στο Πορτοκάλι  πιστεύουμε ότι οι διακοπές θα πρέπει να είναι μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και, ως εκ τούτου προσπαθούμε να προσφέρουμε έναν μοναδικό συνδυασμό υπηρεσιών φιλοξενίας και χαλάρωσης.
Αυτή μας η πολιτική, δημιουργεί μια χαλαρωτική εμπειρία διακοπών ιδανική για οικογενειακούς ταξιδιώτες, ζευγάρια και φίλους που επιθυμούν να περάσουν τις διακοπές τους σε ένα ήσυχο περιβάλλον, να χαλαρώσουν με ένα βιβλίο στην πισίνα, ή να απολαύσουν ένα εξωτικό κοκτέιλ στο μπαρ.
  Έχοντας την κρητική φιλοξενία στις καρδιές μας, έχουμε ως στόχο να παρέχουμε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον για όλους τους επισκέπτες μας. Καταφέρνουμε να καλύψουμε τις ανάγκες σας και δουλεύουμε σκληρά για να προσφέρουμε ό, τι μπορεί να επιθυμείτε.

Που βρισκόμαστε
Βρισκόμαστε στο  παραθαλάσσιο θέρετρο του Ανισσαρά στην Κρήτη, μόλις 400 μέτρα από την παραλία, 2 χλμ από τη Χερσόνησο και περίπου 20 χλμ από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου. Στην περιοχή και πολύ κοντά στο ξενοδοχείο μπορείτε να βρείτε εστιατόρια, σούπερ μάρκετ, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, μηχανήματα ΑΤΜ, εγκαταστάσεις για θαλάσσια σπορ και οποιαδήποτε άλλη άνεση που μπορεί να χρειαστείτε για τη διαμονή σας.
Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε ένα πολύ ήσυχο περιβάλλον,ανάμεσα σε ελαιόδεντρα που κάνουν το τοπίο ακόμα πιο ξεκούραστο και φυσικό.

Καλωσόρισμα
Για εσάς που δεν είχατε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τη μοναδική ατμόσφαιρά μας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι κατά την άφιξή σας, θα σας υποδεχτεί με ένα καραφάκι ρακί με φρούτα εποχής!

Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και  δεν το βλέπουμε σαν επάγγελμα αλλά ως μια αλληλεπίδραση και μια ικανοποιητική εμπειρία. Αυτός είναι ο λόγος που οι περισσότεροι από τους πελάτες μας έχουν γίνουν καλοί φίλοι και είναι πιστοί σε αυτόν τον συγκεκριμένο προορισμό διακοπών.
Πάνω απ 'όλα στις διακοπές σας έχουμε ως στόχο να σας βοηθήσουμε να χαλαρώσετε, να ξεχάσετε το άγχος και να αφήσετε όλες τις λεπτομέρειες στους οικοδεσπότες.

Το μόνο που χρειάζεται είναι χαλαρώσετε και να το απολαύσετε!